0570 - 724 107
Stationsplein 3, 7411 HB Deventer

uwplaza

Wie is Plaza? En waar staat Plaza voor in Deventer?

 

hygiene

Wij vinden hygiëne zeer belangrijk. Daarom stellen wij ook de hoogste hygiëne-eisen. Jaarlijks ontvangt uw Plaza twee officiële hygiënekeuringen en een controle van de Voedsel- en Warenautoriteit. Bovendien zetten wij zelf ‘Mystery-guests’ in die ook toezien op hygiëne. Op deze manier doen wij er alles aan om u in een volledig schone omgeving te laten genieten.

Wij vinden dit niet meer dan normaal en voor u wel zo prettig!

kwaliteit

Plaza is onderdeel van het Formulehuis Horeca van totaalgroothandel Sligro. Daardoor profiteert ú als klant van Plaza van de beste kwaliteit.

De Kwaliteitsdienst van Sligro ziet toe op alle producten van Sligro binnen het assortiment van uw Plaza. Zo kunt u ervan uitgaan dat u alleen de beste en voedselveilige producten proeft.

Jaarlijks staan er weer vele Plaza’s in de Cafetaria Top 100. Een bevestiging én beloning voor de continue inzet voor de allerbeste kwaliteit.

verantwoord

Verantwoord ondernemen is niet meer weg te denken uit het beleid van Plaza. Al jaren terug haakte Plaza aan op de landelijke campagne Verantwoord Frituren. Gebruik van verantwoord frituurvet staat daarin centraal.

Naast landelijke campagnes wil Plaza nog iets extra’s doen. Daarom ontwikkelde Plaza het ‘Plaza Recycle Concept’. Een totaalconcept voor verantwoorde afvalwerking. Goed voor het milieu, gezond voor u als klant.

Zo blijft Plaza nauw betrokken bij haar omgeving!